ΤΟ COUNTRY HOTEL TRIANTAFILLIES ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Από τον Ξενώνα μπορείτε να περπατήσετε στα περίφημα καλντερίμια, να πιείτε δροσερό νερό από τις πολυάριθμες κρήνες & να οδηγηθείτε στο μαγευτικό μονοπάτι των κενταύρων. Σε απόσταση 3χλμ βρίσκεται η Μακρινίτσα, το «Μπαλκόνι του Πηλίου», ενώ η πόλη του Βόλου απέχει 13 χλμ. & το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου απέχει 12χλμ. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες απολαύστε τις υπέροχες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου & του Παγασητικού.

ΠΟΡΤΑΡΙΑ

Σήμερα η Πορταριά έχει το προβάδισμα στην τουριστική ανάπτυξη του Πηλίου. Αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών, παρόλα αυτά διατηρεί τη γραφικότητά της, με υπέροχα αρχοντικά, βρύσες, Λαογραφικό Μουσείο και τοπικά πανηγύρια.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ

Η φυσική ομορφιά του τοπίου, η άριστα διατηρημένη Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, η μαγευτική θέα από την πλατεία & η μικρή απόσταση από τον Βόλο, κάνουν τη Μακρινίτσα έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

ΧΑΝΙΑ

Τα Χάνια είναι ένα μέρος μαγευτικό τον χειμώνα αλλά & το καλοκαίρι. Τα χρώματα αλλάζουν κάθε εποχή & είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι είναι ένα μέρος ευλογημένο. Αποτελούν πέρασμα από το ανατολικό Πήλιο που βλέπει τoν Βόλο.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Το Πήλιο, που ο μύθος αναφέρει σαν τη θερινή κατοικία των Ολύμπιων Θεών και τη χώρα των Κενταύρων, ορθώνεται επιβλητικό & καταπράσινο ανάμεσα στον Παγασητικό Κόλπο & το Αιγαίο Πέλαγος. Στην κορυφή του τελέστηκαν οι θεϊκοί γάμοι του Πηλέα & της Θέτιδος. Τα χωριά του, το καθένα με τη δική του ιστορία, σπαρμένα στις πλαγιές του βουνού, αποτελούν πίνακα απίστευτης ομορφιάς, όπου το τοπίο καταλήγει στην αγκαλιά της θάλασσας, στο βαθύ μπλε του Αιγαίου από την ανατολική πλευρά & στα γαλαζοπράσινα νερά του Παγασητικού από τη δυτική πλευρά. Η Πορταρια Πηλιου, μόλις 14χλμ. από τον Βόλο, αναπτύχθηκε κατά το τέλος του 18ου αιώνα, χάρη στη χειροτεχνική δραστηριότητα των κατοίκων της & γνώρισε εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη.

Ζήστε Μια Ξεχωριστή Εμπειρία Διαμονής στο Πήλιο

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ, ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ