Ένας δημιουργικός τρόπος εκγύμνασης εμπνευσμένος από τον Joseph Pilates που μας βοηθάει στη διατήρηση της σωστής στάσης σώματος και συντελεί στη βελτίωση της ευλυγισίας, της δύναμης, της ελαστικότητας και της ισορροπίας φιλοξενείται στο χώρο του Country Hotel Triantafillies με την πολύτιμη συνεργασία του Doo Be Bop!

Η τεχνική Pilates φέρνει σε επαφή το σώμα με το μυαλό, με έναν βαθύτερο τρόπο. Η έμφαση στη λεπτομέρεια, με την οποία εκτελείται κάθε άσκηση, οδηγεί το μυαλό μας να επικεντρώνεται όχι στον σωματικό «κόπο» αλλά στο σωματικό έλεγχο, τη βασική προϋπόθεση για ένα σώμα υγιές .

Οι ασκήσεις είναι δομημένες με τέτοιο τρόπο ώστε μπορείτε να νιώσετε τα οφέλη από την πρώτη φορά και ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση. Γι’ αυτό και η μέθοδος αυτή έχει φανατικούς οπαδούς και κερδίζει ολοένα και περισσότερους ανά τον κόσμο.

Με τη μέθοδο Pilates μυαλό και σώμα συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν, χαρίζοντάς σας ευεξία και αναζωογόνηση. Οι ασκήσεις, που προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο, είναι σχεδιασμένες για να γίνονται με έλεγχο και ακρίβεια. Βασίζονται στη σωστή αναπνοή, στις πολλές εναλλαγές και στις λίγες επαναλήψεις. Αυξάνει την δύναμη και την ευλυγισία σε όλο το σώμα. Πρόκειται για ήπια, ασφαλή εκγύμναση, χωρίς την αίσθηση της εξάντλησης και της μονοτονίας.

Η άσκηση στη φύση μας μεταμορφώνει. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι αρκούν λίγα λεπτά σωματικής άσκησης στη φύση για να έχουμε πιο άμεσα και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην πνευματική μας υγεία.

Παρέχουμε όλο τον εξοπλισμό (στρώματα, mini balls, therabands κτλ). Εσείς χρειάζεται να έχετε μια μεγάλη πετσέτα και άνετο, κατάλληλο ρουχισμό (βαμβακερά κολάν και t-shirts)
Το μάθημα διαρκεί μία ώρα.
Για όποιον θέλει να απολαύσει τα οφέλη του personal Pilates (δίνουμε έμφαση στους επίπεδους κοιλιακούς, στην δυνατή πλάτη και στους σφιχτούς μηρούς καθώς και στην ευλυγισία ) έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού προτείνοντας την μέρα και την ώρα που επιθυμεί.

Κρατήσεις και πληροφορίες στο 2428099641

Select Languages

  • el
  • en